Старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії з проблем інформаційних технологій та протидії злочинності у кіберпросторі Харківського національного університету внутрішніх справ Захар Демидов взяв участь у вебінарі «CrowdStrike & AWS: Embedded Security for the Cloud Lifecycle».

Запровадження хмари та перехід до стратегії «перш за все хмара» призвело до підвищення ризику для компаній. Багато команд із безпеки стикаються з проблемою поганої видимості та контролю хмарних ресурсів, фрагментованих підходів до виявлення та запобігання неправильним конфігураціям, неефективного захисту хмарних робочих навантажень і контейнерів, а також неможливості не лише перенести безпеку в хмару, але й перемістити туди ж реакцію на загрози. Проект CrowdStrike для безпеки AWS об’єднує функції, які контролюють і виявляють загрози протягом життєвого циклу. Спираючись на основні принципи захисту, орієнтованого на зловмисника, і безпеки, готової до DevOps, CrowdStrike показує, як вбудований агент і безагентна безпека поєднуються, щоб забезпечити найвищий рівень безпеки та надійності для AWS.

Учасники вебінару розглянули питання, пов'язані з ландшафтом хмарних загроз, викликами та підходами до життєвого циклу хмари вбудованої безпеки; сучасними загрозами та засобами захисту; як створити безпечне та стійке хмарне середовище.

ВЗГ ХНУВС