З метою здійснення заходів щодо запобігання та протидії корупції, контролю за їх здійсненням відповідно до доручення ХНУВС від 07.11.2022 № 46 «Про оцінювання корупційних ризиків та підготовку антикорупційної програми ХНУВС на 2023-2025 роки», керуючись статтею 19 Закону України «Про запобігання корупції» розпочато оцінювання корупційних ризиків у діяльності ХНУВС у форматі самооцінювання.

Для забезпечення дотримання принципів прозорості й доступності, вивчення та врахування громадської думки, запрошуємо представників громадськості та експертів, які володіють знаннями про внутрішнє та зовнішнє середовище ХНУВС, мають досвід у сфері діяльності університету та/або у сфері запобігання та/або протидії корупції, долучитися до робочої групи з оцінювання корупційних ризиків у діяльності ХНУВС.

Письмові пропозиції щодо кандидатур для включення до складу зазначеної робочої групи просимо надіслати до 21 листопада 2022 року на електронну пошту [email protected].

Затверджений персональний склад робочої групи з оцінювання корупційних ризиків у діяльності ХНУВС буде оприлюднено на вебсайті.