Для здобувачів вищої освіти Харківського національного університету внутрішніх справ відділом соціально-гуманітарної роботи було організовано відвідування концерту «Квартирник з “Експромтом”», що відбувся у Вінницькій обласній філармонії ім. М.Д. Леонтовича у рамках проєкту «Територія музики спротиву».
Концерт мав незвичайну форму квартирника 1980-х років радянських часів, коли люди збиралися на кухнях, які перетворювалися на маленьку територію спротиву та свободи від партійного диктату та обмежень. Така невимушена атмосфера надавала позитивного настрою та можливість єднання в пісні та музиці.
Музична програма була насиченою та різноманітною – від української естради до відомих хітів англомовної естради. Прозвучали також популярні твори сучасних українських музичних гуртів: «Океан Ельзи», «Kalush», «Скрябін». Особливий відгук у глядачів викликали пісні, присвячені українським захисникам і Україні.
Творчі номери учасників музичного квартету «Експромт» під керівництвом народної артистки України Ірини Швець та артистів філармонії змогли об’єднати усю залу позитивним настроєм, вірою у неодмінну Перемогу України над ворогом.

ВЗГ ХНУВС