Доцентка кафедри юридичних дисциплін, керівниця наукового гуртка «Державно-правових дисциплін» Сумської філії ХНУВС кандидатка історичних наук Леся Гончаренко разом із учасницями гуртка Дар`єю Коломієць та Антоніною Ткач взяли участь у роботі науково-практичного круглого столу, присвяченому 74-й річниці проголошення Загальної декларації прав людини за темою «Захист прав людини в Україні: сучасний стан та перспективи вдосконалення». Захід пройшов на базі кафедри конституційного, адміністративного та фінансового права Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова.
Співорганізаторами круглого столу виступили: Інститут держави і права ім. В.М. Корецького Національної академії наук України, Навчально-наукова лабораторія дослідження проблем публічного адміністрування та децентралізації влади Науково-дослідного інституту державного будівництва та місцевого самоврядування Національної академії правових наук України та Євразійська асоціація правничих шкіл та правників.
До обговорення актуальної в умовах сьогодення тематики доєдналися науковці з усієї України, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, судових та правоохоронних органів, адвокатської спільноти та правозахисних громадських організацій, студентська молодь.

Сумська філія ХНУВС