Протягом тижня з метою поглиблення співпраці зі школами міста Суми у межах Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» відбувся подкаст-тренінг «Ніхто не допоможе?: психологічна та правова допомога для жінок, чоловіків, дітей, які зазнали домашнього насильства», створений у межах Програми ООН з відновлення та розбудови миру за підтримки European Union in Ukraine. Захід підготовлено завідувачкою кафедри гуманітарних дисциплін Сумської філії ХНУВС Валентиною Василенко та доценткою Ганною Довгополовою для учнів 11 класів Сумських навчальних закладів: загальної середньої освіти № 26 І-ІІІ ступенів Сумської міської ради, НВК № 16 імені О. Братушки, Сумської обласної гімназії-інтернату для талановитих та творчо обдарованих дітей.
Під час онлайн-тренінгів також обговорили питання майбутнього професійного вибору старшокласників – вступ до ЗВО зі специфічними умовами навчання.
Жваву дискусію у молоді викликали відеоматеріали від міжнародних організацій: «Біла стрічка», «ЮНЕСКО», а також практичне спрямування подкаст-тренінгу.

Сумська філія ХНУВС