День святого Миколая – радісне й довгоочікуване свято, на яке чекають усі дітлахи, адже Святий Миколай – покровитель дітей, який дарує їм подарунки та солодощі. Курсанти та працівники факультетів № 1 та № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ разом із представниками Кам'янець-Подільського районного управління поліції ГУНП у Хмельницькій області привітали зі святом вихованців закладів дошкільної освіти «Світлячок», № 3 «Усмішка» та Кам'янець-Подільського навчально-реабілітаційного центру Хмельницької обласної ради.
Курсанти та поліцейські привезли новорічні прикраси та гірлянди на ялинку, а кожна дитина отримала святкові набори та солодощі. Діточки також подарували свої промінчики добра – янголят, які зробили власноруч.
Ці зустрічі принесли позитивні емоції як дітям, так і дорослим, додали трохи світла та тепла у життя малечі. Гості бажали хлопчикам та дівчаткам міцного здоров'я, гарного настрою, веселих свят, але головним було побажання – миру та скорішої перемоги нашій країні. 

ВЗГ ХНУВС