Шановні ветерани та пенсіонери Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України! Президія ради ГО «Асоціації ветеранів МВС України» щиро та сердечно вітає вас із Днем вшанування пенсіонерів та ветеранів Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України.

Ви присвятили своє життя служінню Закону, стояли на варті правопорядку та спокою громадян. Багато ветеранів вистояли у випробуванні Чорнобиля, витримали перевірку на стійкість та вірність обов’язку в «гарячих точках». Ваші патріотизм, життєва мудрість, виваженість та практичний досвід є взірцем для молодого покоління працівників. 

Ви і сьогодні проявляєте активну життєву позицію, з великою стурбованістю і тривогою сприймаєте стан подій в нашій державі, робите все можливе для здолання російського агресора, передаєте свій багатий службовий досвід боротьбі зі злочинністю Національній поліції України, надаєте допомогу у вирішенні соціальних питань своїм товаришам, підтримуєте їх морально, берете активну у патріотичному вихованні молоді. 

Щиро бажаємо вам міцного здоров’я і довголіття, добра і радості, оптимізму, щасливого сьогодення і непохитної віри у те, що завтрашній день буде обов’язково мирним, світлим і щасливим! 

Слава Україні!

Асоціація ветеранів МВС України