Харківський національний університет внутрішніх справ у рамках співпраці з Хмельницькою обласною військовою адміністрацією отримав сучасне комп’ютерне обладнання для занять за навчальною програмою «Єдиний реєстр досудових розслідувань», за допомогою якої курсанти здобувають практичні навички майбутньої професії слідчого та дізнавача.
У заході взяли участь перший проректор університету Олександр Моргунов, директорка Департаменту освіти і науки Хмельницької ОВА Дарія Басюк, декан факультету № 1 Олександр Музичук, заступник декана факультету № 1 з навчально-методичної роботи Владислав Невядовський, т.в.о. декана факультету № 4 Микола Марчук, науково-педагогічний склад факультетів, курсанти.
Дарія Басюк передала університету 32 надсучасних ноутбуки. Вона упевнена, що комп’ютерна техніка посилить навчальну базу ХНУВС.
Перший проректор університету Олександр Моргунов від імені ректора університету Валерія Сокуренка подякував за плідну співпрацю та створення необхідних умов у підготовці майбутніх правоохоронців.
Декан факультету № 1 Олександр Музичук наголосив, що комп'ютерне обладнання, встановлене в аудиторіях, обов'язково буде задіяне у навчальному процесі й допоможе курсантам набути необхідних умінь для роботи з системою ЄРДР.

ВЗГ ХНУВС