Доцентка кафедри соціальних та економічних дисциплін факультету № 2 ХНУВС кандидатка економічних наук, доцентка Марина Петченко пройшла курс підвищення кваліфікації на тему «Лідерство під час війни», що проходив на базі Полтавського державного аграрного університету.
Модератором заходу виступив професор кафедри менеджменту імені І.А. Маркіної Полтавського державного аграрного університету Микола Зось-Кіор.
Спікери заходу: бізнес-тренерка, експертка з навчання та розвитку працівників компаній, засновниця HR-агентства Red Berry, керівниця регіонального представництва Всеукраїнської платформи Women in Business у м. Львів, співзасновниця спільноти для HR та не тільки «HUB. HR Today», авторка бренду планерів Red Line – Ольга Добровольська; актриса театру імені Марії Заньковецької м. Львів, авторка проєкту «ТРУ – творчий розвиток успішних», авторка курсу «Дикція – це Творчість», режисерка-постановниця та сценограф вистав за участю дітей з вадами Мар’яна Кучма; конфліктологиня, юристка з психологічною освітою, тренерка з комунікацій, сертифікована бізнес-медіаторка Торгово-промислової палати Мюнхена та Верхньою Баварією (Німеччина), бізнес-медіаторка від Українського центру медіації, членкиня Національної асоціації медіаторів України Влада Бедрата; переможець телешоу «Караоке на Майдані», фіналіст телепроєкта «Шанс», лауреат численних всеукраїнських й міжнародних співочих конкурсів, кандидат економічних наук Максим Бучнєв; сержант 8 роти 4 бригади оперативного призначення НГУ Ярослав Скрипник; заступник командира батальйону «Карпатська Січ» лейтенант Ігор Сабій; науковиця, громадська діячка, заступниця директора ННЦ «Інститут аграрної економіки», доброволець батальйону «Карпатська Січ» Ольга Ходаківська.
Під час заходу були розкриті наступні питання: особисті якості, вміння і навички, що необхідні лідеру; колесо лідерства; ключові функції менеджменту; сфери відповідальності керівника; як завоювати лідерські позиції і авторитет в колективі; оцінка індивідуального стилю лідерства та управління; професійне вигорання та фактори, які на нього впливають; VQ: життєва енергія та де брати інструменти; життєстійкість лідера та команди; як легко і просто стабілізувати своє емоційне хвилювання; секрети відомих ораторів та ін.
Після завершення курсу Марина Петченко отримала сертифікат, що засвідчує підвищення кваліфікації.

ВЗГ ХНУВС