Багато років поспіль у Харківському національному університеті внутрішніх справ працює Юридична клініка, де під керівництвом докторів наук, доцентів поліцейського вишу набувають практичного досвіду здобувачі вищої освіти. Продовжує працювати клініка навіть в складних умовах воєнного стану. Загальне керівництво здійснює декан факультету № 6 Оксана Брусакова. Роботу клініки очолює доцентка кафедри цивільного права та процесу ХНУВС Елла Вакулович.
Попит на фахову юридичну допомогу соціально незахищеним верствам населення не зменшується. Майже щодня до Юридичної клініки у телефонному режимі та через електронну пошту звертаються десятки громадян нашої держави. Більшість із них потребують консультацій і роз’яснень після того, як не отримали кваліфікованої допомоги в інших установах та організаціях, не змогли визначити порядок необхідних фактичних і юридичних дій тощо. Викладачі-куратори разом зі студентами та курсантами обговорюють шляхи вирішення правових питань.
Нагадуємо контакти Юридичної клініки – попередній запис на консультацію за телефоном 068-217-56-89, email: [email protected]

ВЗГ ХНУВС