Доцентка кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету №6 Харківського національного університету внутрішніх справ Ірина Антол пройшла онлайн-курс «Базова психологічна допомога в умовах війни» та отримала сертифікат.
Учасники навчилися вчасно визначати ознаки стресу та стресових реакцій на нього, дізнались, як впоратися з кризовими станами та стабілізувати психіку, засвоїли перевірені та прості техніки надання першої психологічної допомоги собі та оточенню.
Під час курсу було представлено відеолекції, додаткові матеріали до лекцій, практичні завдання, тести для самоперевірки набутих знань, корисні посилання.
Модераторами виступили: психолог, психотерапевт когнітивно-поведінкової терапії та схема-терапії, кандидат філософських наук, доцент Євген Пілецький; психотерапевтка когнітивно-поведінкової терапії, фокусована на роботі з травмою, інтернка програми схема-терапії, членкиня Української асоціації когнітивно-поведінкової терапії, авторка книги про жіночу сексуальність Оксана Єфремова; психіатр, акредитований когнітивно-поведінковий терапевт (ЕАВСТ), голова секції схема-терапії Української асоціації когнітивно-поведінкової терапії, засновник проєкту «4help | Психотерапія онлайн» Олександр Авдєєв.
Отримані знання будуть застосовані у рамках навчальних курсів, що викладаються кафедрою правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету № 6 ХНУВС.

ВЗГ ХНУВС