Старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії з проблем інформаційних технологій та протидії злочинності у кіберпросторі Харківського національного університету внутрішніх справ Захар Демидов взяв участь у вебинарі «Building an airtight cloud security posture strategy from code to cloud».
Хмара змінює те, як ми кодуємо, будуємо, розгортаємо та запускаємо програми. Команди впроваджують інновації швидше, ніж будь-коли, використовуючи хмарні технології, а також відкритий код та інфраструктуру, як код. Однак швидке переміщення у хмарі без спеціально розробленої безпеки може бути ризикованим. Як доказ, група дослідження загроз Palo Alto Networks Unit 42™ виявила середнє збільшення кількості інцидентів безпеки на 188% після того, як організації швидко розширили робоче навантаження. Захист цих програм можна значно спростити, оскільки більшість хмари захищена постачальником хмари.
Учасники вебінару дізналися, як захистити конфігурацію хмарних ресурсів і додатків на них, а також отримали більш глибоке розуміння за наступними темами: «Ключові тенденції впровадження хмари та безпеки», «Поточні проблеми, з якими стикаються користувачі, керуючи безпекою в хмарі», «Ефективні стратегії безпеки коду в хмару».

ВЗГ ХНУВС