Керівництво факультету №6 ХНУВС разом із працівниками підготовчого відділення провели чергову онлайн-зустріч із майбутніми абітурієнтами. У заході взяли участь учні та їхні батьки, керівники й вчителі середніх навчальних закладів м. Харкова – ЗОШ №53, №26, №40, №70, ХСШ №15, №109 та Харківської області – Валківський ліцей ім. О. Масельського, Серпневий та Старомерчицький ліцеї Валківської міської ради, Мереф’янський ліцей.
Представники факультету розповіли про університет, спеціальності, які можна здобути, особливості умов вступу та навчання в ньому. Було підкреслено, що на факультеті № 6 працює підготовче відділення, завдання якого якісно підготувати молодь до вступних випробувань у заклади вищої освіти України. Детально обговорили умови навчання на підготовчому відділенні. Було наголошено, що для зручності абітурієнтів заняття проводитимуться щосуботи. Для слухачів створені окрема телеграм-група та e-mail: [email protected] – для прийняття заяв від абітурієнтів. Телефон підготовчого відділення: +38 (066) 68-79-579 – завідувачка Малютіна Оксана Костянтинівна.
Підготовче відділення запрошує на навчання слухачів, які бажають отримати знання, зробити свідомий та обґрунтований вибір майбутньої професії, успішно скласти вступні іспити.

ВЗГ ХНУВС