Із 6 лютого до 17 березня 2023 року «Європейська ліга професійного розвитку» разом з Економічним Університетом у місті Краків та Малопольською школою державного управління м. Краків організовує онлайн-стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти I-IV рівнів акредитації незалежно від форм власності та підпорядкування, на базі Економічного Університету у місті Краків (Польща) за темою: «Нові та інноваційні методи викладання».
Стажування надасть вам нові теоретичні знання, ви опануєте новітні унікальні методики, набудете досвіду викладацької діяльності, обміняєтеся корисною інформацією із зарубіжними колегами та отримаєте нові наукові зв’язки. Пройти навчання та отримати цінні знання від цікавих лекторів – основна ціль стажування.
Стажування організоване за допомогою програмного комплексу ZOOM з перекладом матеріалів на українську мову. Програма стажування складається з трьох модулів:
Модуль 1. Вступ. Мобільність в освіті (дистанційний онлайн-курс та індивідуальна робота).
Модуль 2. Європейська та польська система вищої освіти (дистанційний онлайн-курс та індивідуальна робота).
Модуль 3. Резюме стажування: Fame Lab (дистанційний онлайн-курс та індивідуальна робота).
Кожен учасник отримає сертифікат про проходження міжнародного стажування тривалістю 180 годин (6 кредитів ECTS).
Детальна інформація щодо участі та вартості стажування за тел.: +38 (063) 333-91-52 або на сайті: https://elpd.com.ua/online-stazhuvannya-uek-2023/

ВЗГ ХНУВС