До Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та м. Севастополь кафедрою теорії та історії держави і права факультету №1 ХНУВС проведено круглий стіл, присвячений історії Криму, його сьогоденню та шляхам деокупації півострова.
Активну участь у проведенні наукового заходу взяли заступник декана факультету №2 Сергій Гіренко, професор Дмитро Слинько, доценти Геннадій Дедурін, Наталія Бобро, Вікторія Перцева. У програмі круглого столу було представлено десять доповідей, підготовлених курсантами факультетів №2 та №3, частина з яких супроводжувалася мультимедійними презентаціями.
У виступах доповідачів та під час обговорення учасниками круглого столу було сформовано консолідовану позицію стосовно того, що тільки єдність і відданість усього суспільства навколо ідеї соборності й незалежності Батьківщини та незламна воля до перемоги, дозволять відновити територіальну цілісність держави в її історично-етнографічному розширі, зміцнять її національну безпеку, затвердивши за Україною статус сучасної світової держави.

ВЗГ ХНУВС