Науково-педагогічний склад кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1 продовжує здійснювати активну профорієнтаційну роботу. Завідувачка кафедри Олена Салманова та доценти кафедри Валентина Яценко і Олександр Пабат відвідали Кам’янець-Подільський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою, де поспілкувалися з начальником ліцею Олександром Рощуком.

Представники кафедри ознайомили ліцеїстів з правилами прийому до університету, напрямами підготовки фахівців на кожному факультеті, перевагами навчання у закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання, розповіли про будні й дозвілля курсантів, перспективи подальшого їх працевлаштування в практичні підрозділах Національної поліції. Особливу увагу було приділено умовам і порядку вступу та навчання на факультеті №1. Під час бесіди Олена Салманова зазначила, що для курсантів Кам’янець-Подільського ліцею вступ до ХНУВС – це можливість отримати вищу освіту в рідному місті, адже тут діє філія ХНУВС.

Наприкінці зустрічі з керівництвом навчального закладу було підписано двосторонній договір про співпрацю між ХНУВС та Кам’янець-Подільським ліцеєм.

ВЗГ ХНУВС