Студенти факультету №6 ХНУВС, які зараз навчаються дистанційно та знаходяться у різних куточках України, у режимі онлайн долучилися до Дня вшанування Героїв Небесної Сотні. Куратори навчальних груп провели низку зустрічей, в яких обговорили події 2014 року та їх значення в історії України.

Для студентів-правознавців доцентка кафедри соціально-гуманітарних дисциплін кандидатка філологічних наук Наталія Кобилко провела виховну годину «Герої не вмирають!». Вшанували пам’ять українців, які загинули за честь, волю та право бути громадянами своєї країни. Студенти говорили про події на Майдані, причини спротиву українського народу, осередки боротьби в різних містах. Героїчний подвиг Небесної Сотні закарбувався як в історії, так і в нашій культурі (літературі, живописі, скульптурі, музиці). Небесна Сотня – це не лише символ жертовності та патріотизму, це джерело натхнення для наших воїнів, які сьогодні захищають рідну землю й виборюють право на вільне життя.

Доцентка кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики Дар’я Тихонова провела кураторську онлайн-зустріч під гаслом «Вдячні за свободу!». Говорили також про сучасних героїв – мужніх, відданих захисників територіальної цілісності нашої країни, справжніх патріотів.

Старша викладачка кафедри кримінального права та кримінології Юлія Митрофанова під час онлайн-зустрічі зі студентами наголосила, що подвиг Героїв Небесної Сотні назавжди залишиться у нашій пам`яті – пам’яті українського народу. Студенти прослухали лекцію про події 2014 року, які відбулися на Майдані.

Куратори навчальних груп Станіслав Певко та Ксенія Гуртова провели онлайн-зустріч, обговорили історичні події того часу, переглянули відеофільм про Небесну Сотню.

ВЗГ ХНУВС