У межах підписаного Меморандуму про співпрацю між вінницькими обласними культурними закладами та Харківським національним університетом внутрішніх справ відділом соціально-гуманітарної роботи було організовано відвідування здобувачами вищої освіти факультетів № 2 та № 3 концерту Вінницького симфонічного оркестру. Концерт «Мирослав Скорик – мелодія життя», що проходив у гостинній глядацькій залі Вінницької обласної філармонії ім. М.Д. Леонтовича.
Творча спадщина видатного українського композитора, музикознавця, Героя України, Мирослава Михайловича Скорика (1938-2020) – це надбання, з яким має бути знайома кожна людина, яка є часткою українського народу.
Курсанти Харківського національного університету внутрішніх справ почули твори композитора, що демонструють багату палітру його творчого пошуку. Своїми спогадами про зустрічі з маестро щиро ділився диригент, заслужений діяч мистецтв України Георгій Курков.
Яскраві барви концерт отримав і завдяки участі запрошених гостей-музикантів: досвідченої піаністки з Одеси Катерини Єргієвої та молодого скрипаля зі Львова Дарія Кобзаря.
На завершення концертної програми під бурхливі оплески глядачів була виконана легендарна «Мелодія», присвячена захисникам України.

ВЗГ ХНУВС