За сприяння Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної військової адміністрації у Харківському національному університеті внутрішніх справ у межах військово-патріотичної та національно-патріотичної роботи відділом соціально-гуманітарної роботи відкрито виставку «Герої не вмирають!».
На відкритті виставки проректор Анатолій Клочко зазначив: «Ми схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто віддав своє життя у боротьбі за Незалежність, суверенітет та територіальну цілісність нашої держави. Нехай їх імена постійно нагадують про ціну нашої свободи, надихають і гуртують у боротьбі з ворогом».
Ця виставка була розроблена Вінницьким обласним краєзнавчим музеєм і демонструє стислі біографії та деякі історичні матеріали про видатних синів України від козацьких часів і до першого року проведення антитерористичної операції 2014 року. Не всім з них було надане почесне звання Героя України, але всі вони є такими за суттю свого життєвого подвигу. У різні часи, в різних умовах, хтось зброєю, а хтось поетичним чи науковим словом, вони боролися за свободу українського народу до останнього подиху. Майже всі вони є уродженцями Вінниччини.
Данило Нечай та Іван Богун, Дмитро Маркович та Валентин Отамановський, Іван Трейко та Василь Стус, Герої Небесної Сотні та АТО – кожна з біографій є гідна уваги та наслідування молодим поколінням, кожна навчає бути професійним і відповідальним громадянином свого народу і найбільше дбати про його щасливе майбуття.

ВЗГ ХНУВС