До курсантів Сумської філії ХНУВС завітав воїн Збройних Сил України, студент заочної форми навчання філії Євген Логінов. Кураторка групи, доцентка кафедри гуманітарних дисциплін Тетяна Геращенко багато розповідала курсантам про цього патріотичного, мужнього, вольового бійця, який з перших днів війни боронить нашу країну. Євген також цікавився життям курсантів і дуже хотів зустрітися з ними.
Зараз Євген після тяжкого поранення біля Бахмута проходить курс лікування в Києві. До Сум він приїхав на один день та відразу завітав до філії. Під час зустрічі Євген розповів про запеклі бої, про професіоналізм і героїзм наших військових, про тяжкі втрати на фронті. Курсанти дізналися про діяльність волонтерів на передовій, про те, як мужньо протистоять жорстокому ворогу наші захисники.
Євген Логінов відповів на запитання курсантів, які зосереджено вслухалися в кожне його слово. У знак подяки курсанти зробили спільну світлину та побажали Євгену швидшого одужання і запросили згодом завітати до них знову.

Сумська філія ХНУВС