Старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії з проблем інформаційних технологій та протидії злочинності у кіберпросторі Харківського національного університету внутрішніх справ Захар Демидов взяв участь у вебінарі «Критерії вибору правильного рішення для виявлення загроз та реагування на інциденти» (Criteria for Selecting the Right Threat Detection & Incident Response Solution).

Вибір правильного рішення для виявлення загроз і реагування на інциденти для будь-якої організації може бути надзвичайно складним завданням. Виявлення та реагування кінцевих точок (EDR), розширене виявлення та реагування (XDR), кероване виявлення та реагування (MDR) і багато іншого – через складність доступних рішень може бути важко переконатися, що включені правильні критерії для потреби цієї організації, не дивно, що пошук може бути важким.

У цьому вебінарі експерти через завдання показали на що саме потрібно робити акцент, поділившись критеріями, які бажано враховувати під час процесу відбору рішення.

Під час вебінару розглядалися питання: як просіяти шум від виявлення загроз і рішень для реагування на інциденти, доступні на ринку; поширені помилки, які допускають організації, коли вперше використовують рішення для виявлення загроз і реагування на інциденти; як виміряти цінність і результати доступних рішень.

ВЗГ ХНУВС