Деканеса факультету № 6 Оксана Брусакова, її заступник Костянтин Свердлін, завідувачка кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету № 6 Ольга Гетманець, професорка кафедри Ірина Сядриста та доцентка кафедри Ірина Антол провели онлайн-зустріч з питань вступної компанії 2023 року з учнями випускних класів Опорного закладу Гребінківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4 Гребінківської міської ради Полтавської області.

Оксана Брусакова розповіла про особливості вступної компанії 2023 року, переваги навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ на факультеті № 6, зокрема в період воєнного стану.

Костянтин Свердлін під час онлайн-зустрічі ознайомив з матеріально-технічною базою університету та факультету № 6 й запропонував приєднатися майбутнім вступникам до телеграм-каналу факультету, де для них розміщено актуальну та корисну інформацію щодо вступної кампанії у ХНУВС.

Ольга Гетманець роз’яснила абітурієнтам особливості навчання на факультеті за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування». Ірина Сядриста розповіла про навчальний процес, про залучення практикуючих фахівців для проведення бінарних занять. Учасникам зустрічі представили демонстраційні слайди про факультет та спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців.

Представники кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки акцентували увагу молоді на актуальності та перспективах здобуття вищої освіти за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність», «Кібербезпека», «Фінанси, банківська справа та страхування» в умовах сьогодення.

Під час зустрічі також розглядалися питання необхідності отримання знань у воєнний та післявоєнний період, значення освіти та науки для кожного українця. Учні ставили багато запитань щодо поданя документів на навчання у воєнний період.

Інформацію щодо зустрічі та умов вступу на факультет № 6 ХНУВС розміщено на сторінці школи у мережі Facebook.

ВЗГ ХНУВС