Представники кафедри конституційного і міжнародного права факультету № 4 доцент Євгенія Логвиненко, старший лейтенант поліції Вадим Мальцев та курсантка другого курсу факультету № 1 Вікторія Войтович  провели профорієнтаційну зустріч з учнями та адміністрацією Кам'янець-Подільського ліцею № 2 Кам'янець-Подільської міської ради Хмельницької області.

Під час зустрічі представники університету розповіли учням про особливості вступу та навчання в університеті, а також про переваги професії поліцейського. Вони наголосили на тому, що право, кібербезпека та правоохоронна діяльність - це важливі сфери, що можуть бути цікавими для молодих людей, які прагнуть зробити внесок у розвиток своєї країни та захист прав громадян.

В межах профорієнтаційної роботи було проведено інформаційно-просвітницьку бесіду, спрямовану на підвищення рівня обізнаності щодо правомірної поведінки та відповідальності за правопорушення.

Наприкінці зустрічі представники університету відповіли на запитання учнів та поділилися своїм досвідом професійної діяльності. Зустріч була корисною та пізнавальною для майбутніх абітурієнтів, які отримали важливу інформацію щодо своєї майбутньої професійної кар'єри.

ВЗГ ХНУВС