Студенти 2 курсу Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Дмитро Котов (спеціальність «Правоохоронна діяльність») та Кіріл Крупський (спеціальність «Право») у складі команди Сумської дитячої юнацько-спортивної школи «Колос» взяли участь у чемпіонаті України з боротьби сумо, що проходив у місті Луцьк. За результатами змагань у віковій (до 21-23 роки) та ваговій категоріях кожен спортсмен виборов по 5 медалей: Дмитро Котов (до 100 кг) – три «золоті» та дві «срібні», Кіріл Крупський (до 77 кг) – чотири «золоті» і одну «срібну».
Наші мужні і сильні духом хлопці прославляють не лише наш заклад вищої освіти, місто Суми, а всю нашу рідну, незалежну Україну, доводячи всьому світову, що українці непереможні.
Колектив Сумської філії пишається спортивними здобутками своїх студентів! Бажаємо Дмитру та Кірілу подальших нових перемог, висловлюємо щиру вдячність тренерам і батькам за виховання, підготовку спортсменів, за громадянську позицію та патріотичну свідомість. Так тримати, хлопці! Разом до Перемоги!

Сумська філія ХНУВС