У Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ проведено урок мужності «Разом до перемоги» для курсантів 1-2 курсів за участі представників Збройних Сил України. На початку заходу учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів. Запрошені воїни поділилися із молоддю власними історіями про участь у боях за незалежність та територіальну цілісність, наголосили на особистих мотиваційних чинниках, що спонукали стати їх військовими, розповіли про щоденні нелегкі будні захисників, про те, що їх підтримує. Бійці також наголосили, що підрозділи ЗСУ та МВС є рушійною силою на шляху до перемоги нашої країни.

Зустріч пройшла у форматі діалогу. Спілкування із військовослужбовцями для молоді – це привід ще раз упевнитися, що майбутня перемога України над ворогом є спільною справою військових і цивільних.

Курсанти подякували бійцям за цікаву й змістовну розповідь та наголосили, що завдяки їхньому незламному духу й героїзму військовослужбовців, які міцно тримають оборону, вони можуть навчатися й почувати себе у безпеці. Уже скоро курсанти нестимуть службу у підрозділах Національної поліції, будуть забезпечувати правопорядок і безпеку громадян, захищати й оберігати нашу країну.

Ми неодмінно переможемо! Слава Україні!

ВЗГ ХНУВС