Для курсантів та особового складу Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ було організовано та проведено інструктивне заняття з дотримання транспортної дисципліни та безпеки дорожнього руху.
Захід відбувся за участю начальника відділу розшуку та опрацювання матеріалів дорожньо-транспортних пригод Управління патрульної поліції в Сумській області майора поліції Олександра Худінова та старшої інспекторки сектору зв'язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Сумській області капітана поліції Оксани Красовської.
Працівники поліції наголосили на важливості дотримання вимог транспортної дисципліни, правил дорожнього руху, заходів безпеки на дорозі та безпечного керування автотранспортом, попередили про відповідальність за їх порушення.
Олександр Худінов розповів про основні причини ДТП на дорогах міста та їх наслідки, а також обговорив найактуальніші питання, які цікавили учасників заходу.
«Дотримання транспортної дисципліни та безпеки на дорозі – наша з вами спільна мета, ми маємо завжди пам'ятати, що нетверезий водій – це загроза життю та здоров'ю всіх учасників дорожнього руху», – наголосила Оксана Красовська.

Сумська філія ХНУВС