Ознайомча практика є обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання. Знання та вміння, отримані під час проходження практики, захищали студенти 1 курсу заочного навчання факультету №6 Харківського національного університету внутрішніх справ за спеціальністю «Кібербезпека». Отримані результати дали можливість членам комісії на чолі із завідуючим кафедри кібербезпеки та DATA-технологій Юрієм Гнусовим перевірити їх теоретичні знання та здобуті практичні навички.
Керівник практики старший викладач кафедри кібербезпеки та DATA-технологій Валерій Пересічанський зазначив, що при проходженні практики здобувачі вищої освіти не тільки закріплюють теоретичні знання, отримані в процесі вивчення загальних та спеціальних навчальних дисциплін, а й максимально наближають їх до майбутньої професійної діяльності.
Робота кожного студента оцінена комісією з урахуванням продемонстрованих навичок знання чинного законодавства та існуючих стандартів у сфері інформаційної безпеки та/або кібербезпеки.

ВЗГ ХНУВС