Представники Харківського національного університету внутрішніх справ – завідувачка кафедри конституційного і міжнародного права факультету №4 Тетяна Гудзь і викладач цієї ж кафедри Вадим Мальцев провели профорієнтаційну зустріч з учнями та адміністрацією Камʼянець-Подільського ліцею №15 Камʼянець-Подільської міської ради Хмельницької області.

Під час зустрічі старшокласникам розповіли про умови вступу до університету, надали конкретні поради щодо підготовки до здачі вступних іспитів та нормативів із фізичної підготовки. Окрему увагу приділили особливостям навчання в ХНУВС, перевагам професії поліцейського та перспективам кар’єрного зростання на службі у правоохоронних органах після закінчення вишу. Спікери наголосили, що право, кібербезпека та правоохоронна діяльність – важливі сфери, які можуть бути цікавими для молодих людей, котрі прагнуть зробити внесок у розвиток своєї країни та захист прав громадян.

Інформаційно-просвітницька бесіда була спрямована на підвищення рівня обізнаності учнів щодо прав людини та важливості їх дотримання в процесі побудови сучасної правової та демократичної держави.

Представники університету відповіли на запитання учнів та поділилися своїм досвідом викладання та професійної діяльності. Зустріч була пізнавальною для ліцеїстів, вони отримали корисну інформацію про навчання та курсантські будні.

ВЗГ ХНУВС