Шановні випускники!

Колектив Департаменту освіти, науки та спорту МВС щиро вітає вас із завершенням навчання, здобуттям дипломів бакалавра та отриманням офіцерських звань поліції.

Цьогорічний випуск є гарним показником спроможності системи відомчої освіти реагувати на виклики сьогодення та її стійкості. Ні тимчасова окупація частини території держави, ні обстріли корпусів університету не змогли зламати бажання наших викладачів передавати свій досвід, а курсантів – здобувати знання та практичні навички.

Харківський національний університет внутрішніх справ успішно відновив освітню діяльність і обов’язково повернеться до рідного міста. Зруйновані корпуси,  гуртожитки та стадіони будуть відбудовані за найкращими прикладами сучасних світових університетів.

А зараз ми продовжуємо оновлювати зміст відомчої освіти, запроваджуємо нові стандарти відбору і професійного навчання, що є запорукою подальшої ефективної діяльності закладів вищої освіти та сприятиме розбудові України як сучасної демократичної та європейської держави.

Шановні випускники, вже завтра ви приступаєте до несення служби в умовах воєнного стану. І саме вам визначати, який буде завтрашній день і обличчя правоохоронної системи. Зберігайте і розвивайте найкращі традиції обраної професії, формуючи її зміст та принципи за кращими світовими прикладами.

Переконані, що навіть у найскладніших умовах ви залишитеся вірними Присязі, спрямуєте всі свої сили й професійну майстерність для нашої спільної Перемоги!

Слава Україні!

Директор Департаменту
освіти, науки та спорту МВС України                                       Олександр ТАРАСЕНКО