Представники відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи Харківського національного університету внутрішніх справ провели низку профорієнтаційних зустрічей з випускниками закладів загальної середньої освіти м. Турбів Липовецької районної ради Вінницької області.

Заходи було проведено за підтримки відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Турбівської селищної ради Вінницького району Вінницької області. Профорієнтаційний захід відкрив начальник відділу освіти Анатолій Грищук. Під час зустрічі представники університету ознайомили керівництво шкіл та молодь випускних класів з основними умовами вступу до поліцейського вишу, надали інформацію про переваги навчання, про факультети та спеціальності, за якими готують фахівців. Особливу увагу було приділено умовам і порядку вступу на навчання за державним замовленням.

Також було досягнуто домовленості щодо проведення oнлайн-зустрічей з майбутніми абітурієнтами, їх батьками та викладачами шкіл і запрошено на навчання до Харківського національного університету внутрішніх справ.

ВЗГ ХНУВС