Доцентка кафедри соціальних та економічних дисциплін факультету №2 ХНУВС кандидатка економічних наук, доцентка Марина Петченко успішно пройшла підвищення кваліфікації на тему «Soft skills під час війни». Захід був організований представниками/представницями Навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій Полтавського державного аграрного університету.
У межах заходу розкрито теми ділового спілкування; дипломатичний фронт під час війни; професійне вигорання та яким чином можна протидіяти цьому згубному психологічному явищу; розвиток соціального та емоційного інтелекту особистості; популяризація Soft skills серед наукової та педагогічної спільноти, підприємців і широкого загалу; Їнь та Ян в українській традиційній культурі; музика в розвитку особистості; важливість патріотичного виховання молоді; Soft skills для адаптації українців до складних умов сьогодення та інші.
Після завершення курсу Марина Петченко отримала сертифікат, набуті знання та навички будуть використанні при проведенні науково-педагогічної та виховної діяльностей.

ВЗГ ХНУВС