Завідувачем кафедри гуманітарних дисциплін Сумської філії ХНУВС Валентиною Василенко спільно із професором кафедри юридичних дисциплін Сумської філії ХНУВС Олексієм Шумілом було проведено бінарне онлайн-заняття із навчальних дисциплін «Українська мова професійного спрямування» та «Теорія держави та права» для студентів 1 курсу, які навчаються за спеціальністю «Право».

Мета заняття – надання практичної допомоги студентам при підготовці курсової роботи із курсу «Теорії держави та права» шляхом поєднання здобутих знань із зазначених навчальних дисциплін.

Під час заняття студентки Аліна Мозгова та Марія Колбас за допомогою підготовлених презентацій поділилися власним досвідом написання курсової роботи та розповіли про мету виконання курсової роботи; порядок її виконання; особливості оформлення титульної сторінки та літератури, а також методах дослідження.

Заняття пройшло у творчій атмосфері. Незважаючи на умови воєнного часу, студенти прагнуть до знань та успішно виконують навчальну програму.

ВЗГ ХНУВС