Доцент кафедри юридичних дисциплін Марина Василенко організувала для учнів старших класів Сумської спеціалізованої школи I-III ступенів № 2 ім. Д. Косаренка екскурсію до криміналістичної лабораторії Сумської філії ХНУВС.

У заході взяв участь провідний фахівець Сумської філії Валерій Кудрявцев, який ознайомив майбутніх випускників із правилами вступу за державним замовленням та на контрактну форму навчання, приділив увагу напрямам підготовки здобувачів вищої освіти та перевагам навчання у Сумській філії ХНУВС.

Лекцію-екскурсію провів досвідчений криміналіст, адвокат, старший викладач кафедри юридичних дисциплін Віктор Кисельов. Вдале поєднання теоретичного матеріалу та практичного використання набору технічних засобів, що знаходяться в комплекті валізи криміналіста, зацікавило учнівську молодь і спонукало до продовження співпраці з викладачами філії у подальшому. Віктор Кисельов як високопрофесійний фахівець з цієї галузі юридичної науки розповів школярам про особливості роботи експерта-криміналіста, про закономірності виникнення, збирання, дослідження і оцінювання доказів із використанням криміналістичних засобів та методів.

Після завершення заходу усі бажаючі отримали інформаційно-агітаційні матеріали з детальною інформацію про Сумську філію Харківського національного університету внутрішніх справ.

ВЗГ ХНУВС