Курсантка факультету № 3 Божена Коваленко разом з інспектором сектору ювенальної превенції Черкаського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області старшим лейтенантом поліції Наталією Діановою за підтримки відділу рекрутінгу та організації профорієнтаційної роботи ХНУВС провела профорієнтаційні зустрічі в м. Сміла, Черкаської області.

Представниця університету та практичний працівник відвідали загально-освітні школи № 1, 11 та 14, де провели профорієнтаційні зустрічі з випускниками навчальних закладів. Майбутні вступники дізналися про цьогорічні умови вступу як за державним замовленням, так і за кошти юридичних і фізичних осіб, про перспективи подальшого працевлаштування.

Покроковий алгоритм дій абітурієнта при вступі до закладу вищої освіти для старшокласників було докладно наведено у презентаційному форматі. Представник поліції  поспілкувався з випускниками, поділився власним досвідом служби в правоохоронних органах. Особливу увагу було приділено вступу на спеціальність 053 «Психологія», що є актуальною в умовах воєнного стану. Керівництву навчальних закладів та майбутнім абітурієнтам було надано друковану інформаційну продукцію про Харківський національний університет внутрішніх справ.

ВЗГ ХНУВС