Учасники Школи наукового лідерства всіх структурних підрозділів Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у зустрічі в рамках всесвітньої платформи United People Global на тему United for Ukraine.

Цей захід став першим у 2023 році для United People Global, який відбувся змішаному форматі. Усі учасники міжнародної спільноти програми мали можливість взяти участь онлайн або офлайн у Женеві (Швейцарія).

Цього разу захід United for Ukraine, що зібрав учасників з усього світу, почався символічно з виконання гімну України. Це була надзвичайно хвилююча та емоційна подія бачити, як сотні молодих людей із різних країн світу, представники різних національностей, релігійних уявлень, з різними традиціями та мовою об'єдналися, щоб висловити свою підтримку народу України.

Основним спікером заходу виступила програмний менеджер та проєктний лідер United People Global Anu Olanrewaju (Нігерія), яка розповіла про існуючі виклики, що постали перед українським народом в умовах російсько-української війни та про необхідність широкої міжнародної підтримки на різних рівнях та сферах, у першу чергу для української молоді.

Захід пройшов у надзвичайно теплій атмосфері. Під час фінального обговорення кожен учасник мав можливість висловитися за підтримку Україні у коротких виступах чи за допомогою чату.

ВЗГ ХНУВС