Старшим викладачем кафедри поліцейської діяльності та публічного адміністрування факультету № 3 Альоною Бахаєвою та викладачем кафедри цієї ж кафедри Наталією Грідіною було проведено бінарне заняття в навчальній групі факультету № 2 з дисципліни «Поліцейська діяльність». У ньому також взяли участь заступник начальника відділу поліції № 1 Кам’янець-Подільського РУП ГУНП в Хмельницькій області та оперуповноважений СКП ВП 2 ХРУП № 1 ГУНП в Харківській області.

Під час заняття практичні працівники зосередили увагу курсантів на особливостях несення служби в умовах правового режиму воєнного стану та на деокупованих територіях. Особлива увага була приділена питанням застосування стабілізаційних заходів працівниками поліції на деокупованих територіях, а також проблемним аспектам взаємодії між всіма учасниками забезпечення публічної безпеки і порядку на певній адміністративно-територіальній одиниці.

Наприкінці зустрічі працівники поліції відповіли на численні запитання курсантів, які стосувались особливостей та специфіки роботи у підрозділі, де поліцейські проходять службу.

ВЗГ ХНУВС