Працівники, курсанти, слухачі магістратури факультету № 3 Харківського національного університету внутрішніх справ продовжують надавати гуманітарну допомогу військовим на передовій, які захищають територіальну цілісність нашої країни. Цього разу до ініціативи поліцейського вишу «Допомагаємо та обов’язково переможемо» долучилися й школярі з понад 30 навчальних закладів освіти Вінниччини. Разом вони зібрали близько 5 тонн гуманітарної допомоги – продукти харчування, засоби особистої гігієни тощо. Учні також власноруч підготували для захисників яскраві малюнки та зворушливі листи.

Заступник декана факультету № 3 Ігор Шевченко подякував працівникам Департаменту освіти Вінницької міської ради, волонтерській організації м. Вінниця, які допомогли з організацією заходу, а також вчителям, дітям та батькам, які швидко відгукнулися й доєдналися до збору.

Сільський голова Агрономічної сільської ради Сергій Сітарський, який був одним із учасників акції, наголосив, що волонтерська співпраця з Харківським національним університетом внутрішніх справ за різними напрямами триватиме й надалі.

Участь у доброчинних акціях єднає молодь, формує свідомість, виховує патріотизм та є важливою складовою спільних дій, спрямованих на майбутню перемогу.

ВЗГ ХНУВС