Захід пройшов під головуванням ректора вишу, члена-кореспондента Національної академії правових наук України, доктора юридичних наук, професора, заслуженого юриста України Валерія Сокуренка. У засіданні також взяв участь начальник ГУНП у Вінницькій області Іван Іщенко.

Першим розглядалося питання взаємодії університету зі структурними та територіальними підрозділами Національної поліції України в умовах воєнного стану. Проректор університету доктор юридичних наук, професор Сергій Бортник наголосив, що курсанти університету щодня несуть службу, забезпечують публічну безпеку та порядок, отримують практичний досвід і навички, застосовуючи теоретичні знання. Усе це знадобиться їм в подальшій службовій діяльності.

Начальник ГУНП у Вінницькій області Іван Іщенко зазначив: «Забезпечення безпеки та захищеності населення на території регіону – основний напрям роботи підрозділів поліції у період воєнного стану. У цьому нам допомогу та підтримку надають керівний, науково-педагогічний склад університету, безпосередньо курсанти, які залучаються до спільних з працівниками поліції патрулювань вулиць. Взаємодія поліції Вінниччини та університету зростає. Ми разом працюємо на спільну перемогу».

Під час засідання розглядалися й інші питання: функціонування та розвиток репозитарію університету та його наукометричні показники в міжнародних базах Scopus та Web of Scienсе; моніторинг та затвердження освітньо-професійних програм; підбито підсумки проведеної колективом університету профорієнтаційної роботи; внесення змін до графіків освітнього процесу університету та освітнього процесу з льотної та тренажерної практики на поточний навчальний рік; питання, що стосуються проведення дисертаційних досліджень, їх напрямів, друку та багато іншого.

ВЗГ ХНУВС