Учасниці Школи наукового лідерства Харківського національного університету внутрішніх справ курсантки 2 курсу факультету № 3 Божена Коваленко та Анжеліка Вульвач, а також студентка 1 курсу факультету № 6 Аліна Ружинська долучилися до волонтерства від Програми розвитку ООН в Україні в межах найбільшої в Україні виставки мікро-, малих і середніх підприємств «Схід-Експо 2023». Захід відбувся у Мистецькому Арсеналі в Києві.

Мета програми «Схід-Експо 2023» – підтримка мікро-, малих і середніх підприємства, які релокувалися із/або базуються у постраждалих від війни областях України, встановлення ділових партнерств, розширення їхньої діяльності та покращення конкурентних переваг. Програма «Схід-Експо 2023» покликана допомогти відновити економічні зв’язки, перервані в результаті збройної агресії РФ проти України, а також сприяти післявоєнному відновленню, цифровізації та інтернаціоналізації України.

Курсантки отримали корисний досвід, долучилися до захоплюючих лекцій, презентацій та панельних дискусій. Наприкінці заходу всі волонтери отримали відповідні сертифікати від Програми розвитку ООН в Україні.

ВЗГ ХНУВС