Відбулося засідання кафедри теорії та історії держави і права факультету № 1 ХНУВС. На захід було запрошено начальника сектора прав людини Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області Віталія Кавкала. На засіданні кафедри підбили попередні підсумки навчальної, наукової та методичної роботи. Окремим питанням, що розглядалося, було покращення якості проведення бінарних занять.

У своєму виступі завідувач кафедри Ігор Логвиненко зазначив, що практика запрошення на засідання кафедри практичних працівників має бути системною, оскільки це дозволяє визначити основні орієнтири щодо покращення якості проведення бінарних занять із практичними працівниками Національної поліції України. Поліцейські, які запрошуються до проведення бінарних занять діляться своїм досвідом, орієнтують здобувачів вищої освіти на здобуття знань і вмінь, які в подальшому знадобляться у професійній діяльності.

Водночас, Віталій Кавкало подякував за запрошення та зауважив, що формат засідання кафедри допоможе визначити основні напрями теоретичної підготовки курсантів, які потребують вдосконалення, зокрема, у сфері захисту прав і свобод людини. Науково-педагогічний склад кафедри був запрошений до райвідділу поліції з метою ознайомлення зі специфікою роботи сектору прав людини.

ВЗГ ХНУВС