Доцент кафедри кримінального процесу та організації досудового слідства факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ кандидат юридичних наук, доцент Олексій Салманов провів англійською мовою семінарське заняття з навчальної дисципліни «Кримінальний процес» на тему «Evidence and the process of proof in criminal proceedings» для курсантів 2 курсу факультету № 1.

Проведення занять англійською мовою спрямовано на вдосконалення комунікативних навичок здобувачів вищої освіти, а також на розвиток умінь використання вивчених мовних форм і мовних зразків у разі подальшого використання спеціальних знань під час міжнародного співробітництва у рамках кримінальних проваджень трансконтинентального значення. Це дозволяє курсантам продемонструвати власний рівень володіння іноземною мовою.

Під час заняття було розглянуто питання щодо важливості якісного процесуального збору та дослідження доказів під час проведення слідчих (розшукових) дій. Крім того, використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій полегшило сприйняття матеріалу та підвищило мотивацію і активність здобувачів вищої освіти.

ВЗГ ХНУВС