Працівники факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ – заступник декана майор поліції Сергій Севрюков, фахівець Руслан Єдин, провідний фахівець підполковник поліції Володимир Нагієвич та фахівець старший лейтенант поліції Владислав Старовойтов успішно пройшли на платформі Prometheus курси «Підвищення кваліфікації педагогічних працівників: нові вимоги і можливості», «Базова психологічна допомога в умовах війни» та отримали відповідні сертифікати.

Працівники університету опанували інформаційно-комунікаційні, оцінювально-аналітичні, управлінські, лідерські, проєктивні, рефлексивні, прогностичні та організаційні компетентності.

Зокрема, курс «Базова психологічна допомога в умовах війни» дозволив вчасно визначати ознаки стресу та стресові реакції на нього, алгоритм протидії з кризовими станами та шляхи стабілізації психіки, надав можливість засвоїти та вдосконалити техніку надання першої психологічної допомоги собі та оточенню. Навчання відбувалось за допомогою відеолекцій та додаткових матеріалів до них, практичних завдань, тестів для самоперевірки набутих знань та інших корисних посилань.

Отримані знання будуть застосовані під час роботи з особовим складом факультету.

ВЗГ ХНУВС