На початку першого у 2023-2024 навчальному році засіданні керівниця наукового гуртка – доцентка кафедри, кандидатка юридичних наук, доцентка Ірина Казанчук ознайомила гуртківців із напрямами науково-дослідної роботи, за якими вони зможуть розкрити свій науковий потенціал (написання тез доповідей до конференцій, наукових статей) за профілем кафедри, окреслила проблемні аспекти й перспективи розвитку адміністративно-правового регулювання діяльності правоохоронних органів України в умовах військових дій.

Нових членів гуртка було ознайомлено із Положенням про науковий гурток курсантів, студентів та слухачів магістратури, а також обрано старосту та секретаря. Велику увагу Ірина Казанчук приділила питанням дотримання правил академічної доброчесності в науці, розвитку і формування академічної культури, наслідкам академічного шахрайства. 

У засіданні також взяв участь ад’юнкт відділу організації освітньо-наукової підготовки ХНУВС Юрій Шека. Він поділився власним досвідом науково-дослідної діяльності з урахуванням отриманого практичного досвіду в підрозділах Національної поліції України, а також наголосив на важливості зміцнення національно-патріотичного виховання української молоді загалом та курсантів університету зокрема. 

Наприкінці засідання було наголошено на подальшій плідній науковій роботі членів наукового гуртка кафедри та обов’язковому дотриманні принципів і вимог академічної доброчесності при написанні наукових робіт.

ВЗГ ХНУВС