Проректор Харківського національного університету внутрішніх справ Сергій Бортник провів робочу нараду з деканами факультетів №№ 1, 4 та курсовими офіцерами. Він акцентував увагу на сумлінному й відповідальному ставленні особового складу до виконання службових обов'язків, дотриманні дисципліни та законності. Сергій Бортник зазначив, що підлеглих і курсантів необхідно заохочувати до розумної ініціативи, самостійності й старанноості у службі, підтримувати доброзичливі відносини та сприяти формуванню позитивного морально-психологічного клімату в колективі, дотримуватися норм етики й етикету, правил носіння форменого одягу, гідно поводити себе поза службою й бути прикладом для інших.

Під час наради також обговорили нагальні питання щодо подальшої діяльності факультетів та розвитку їх матеріально-технічної бази.

Сергій Миколайович оглянув територію закладу вищої освіти, укриття, їдальню, відвідав навчальний корпус і гуртожиток, де проводиться капітальний ремонт, а також ознайомився з умовами проживання студентів факультету № 6.

ВЗГ ХНУВС