Відділом соціально-гуманітарної роботи Харківського національного університету внутрішніх справ було організовано екскурсію по виставці «Воїни світла» для курсантів вишу. Екскурсію провів заступник директора музею Вінниці кандидат історичних наук Євген Сафар'янс. Він нагадав основні віхи російсько-української війни, бойового шляху полку «Азов» та 3-ої окремої штурмової бригади, а також розповів про загиблих воїнів-вінничан, представлених на виставці.

Демонстрацію вуличної виставки «Воїни світла» організовано за підтримки департаменту культури Вінницької міської ради та з ініціативи громадської організації «Серце нАЗОВні». Вона присвячена пам’яті полеглих захисників і захисниць України, зокрема учасникам оборони Маріуполя полку «Азов», бійцям 3-ої окремої штурмової бригади, батальйонів «Донбас» і «Шахтарськ».

На виставці представлено історії 284 людей, які віддали свої життя у боротьбі проти загарбників. Їх біографії різні, але всі ці люди з великої літери і справжні Воїни Світла, з яких варто брати приклад усім, а тим більше курсантам поліцейського вишу, які присвячують життя служінню народу і державі.

ВЗГ ХНУВС