Завдяки навчанню в Автошколі Марині Іваськовій вдалося втілити давню мрію – навчитися керувати автомобілем. Дівчина стала однією із перших слухачок Автошколи на базі Харківського національного університету внутрішніх справ у м. Кам'янець-Подільський.

«Я дуже щаслива, що пройшла навчання в цій Автошколі та отримала посвідчення водія. У мене не було проблем, адже тут створені зручні умови для навчання людей з інвалідністю, працюють досвідчені викладачі, які проводять якісні теоретичні та практичні заняття», – зазначила Марина Іваськова.

«Наразі 10 слухачів Автошколи проходять практичні заняття, з них троє осіб з інвалідністю. Ми готові й надалі надавати державну послугу учасникам бойових дій з інвалідністю та людям, які набули інвалідність ще до війни або мають вроджену інвалідність. У нас створено всі умови для забезпечення однаково рівних умов, щоб люди з інвалідністю, успішно склавши теорію та практику, могли отримати посвідчення водія категорії «В», або, якщо є посвідчення, підвищити рівень безпечного керування автомобілем», – зазначив керівник Автошколи Олександр Марунчак.

Надіслати заявку для проходження навчання можна електронною поштою: [email protected].

Довідки за телефоном: +38 (067) 968-08-28.

ВЗГ ХНУВС