Між Харківським національним університетом внутрішніх справ та регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області підписано Меморандуму про співпрацю. Ректор університету Валерій Сокуренко та директорка центру Марина Лукіянова обговорили шляхи співпраці та низку спільних заходів з метою залучення здобувачів освіти університету до опанування практичних навичок під час роботи у відділенні юридичної клініки університету у м. Вінниця.  

Ректор університету Валерій Сокуренко окреслив пріоритетні напрями діяльності вишу, спрямовані на підготовку всебічно розвиненої молоді, справжніх патріотів держави, готових самовіддано захищати рідну землю від ворога та сумлінно нести службу в лавах Національної поліції.  

Директорка центру Марина Лукіянова зазначила, що пишається тим, що є випускницею саме нашого університету 2005 року й зазначила, що за час своєї професійної діяльності вона пересвідчилася в тому, що випускники університету є справжніми професіоналами своєї справи, з якими їй довелося працювати в системі органів внутрішніх справ, а згодом – в системі безоплатної правової допомоги. Директорка центру також висловила своє щире захоплення здобувачами освіти університету, які в цей непростий для держави час вирішили пов'язати свою долю із професією поліцейського.  

У заході також взяли участь проректор університету Олександр Музичук та координатор відділення юридичної клініки вишу Віталій Найда.

ВЗГ ХНУВС