Кафедра іноземних мов факультету № 4 започаткувала проєкт «A way to Europe» з поглибленого вивчення курсантами університету англійської мови. Проєкт орієнтовано на вивчення бізнес-англійської мови за інноваційним методом змішаного навчання (blended learning). Курсанти факультетів № 1 та № 4 ХНУВС пройдуть курс бізнес-англійської мови за найкращими міжнародними стандартами.

Ініціатива буде реалізовуватися протягом навчального року з метою забезпечення здобувачів вищої освіти бізнес-англійської мови для участі у міжнародних конференціях, семінарах, вебінарах, тощо. Проєкт спрямований на поліпшення рівня володіння англійською мовою курсантів, що допоможе їм більш впевнено і вільно користуватися мовою та вести переговори з іноземними партнерами.

Під час першого заняття з курсантами декан факультету № 4 Микола Марчук зауважив, що знання мови на належному рівні дозволить курсантам збільшити комунікацію із закордонними партнерами, вільно спілкуватися та ефективно здійснювати міжнародну співпрацю.

«Я переконаний, що завдяки реалізації цього проєкту вже зовсім скоро ми зможемо з впевненістю сказати, що університет говорить англійською та відкритий до нових проєктів із країнами ЄС!», – наголосив декан факультету № 1 Віталій Романюк.

Заступник декана з навчально-методичної роботи факультету № 4 Юрій Онищенко побажав курсантам успіхів у навчанні та зазначив, що навички володіння курсантами англійською мовою значно розширять їхні можливості як в освітній та науковій діяльності, так і під час подальшого проходження служби в підрозділах Національної поліції України.

Доцентка кафедри іноземних мов факультету № 4 Валентина Кочина запевнила учасників проєкту, що за умови систематичної наполегливої праці, з урахуванням використання інноваційних методик викладання, покращення рівня володіння англійською мовою курсантів відбудеться найближчим часом.

ВЗГ ХНУВС