З кожним днем Україна стає на крок ближче до Перемоги, яка здобувається у жорстокій та кровопролитній боротьбі. На жаль, найкращі сини та доньки українського народу, а серед них і випускники університету, продовжують класти на вівтар свободи та незалежності нашої держави найцінніше – своє життя…

У російсько-українській війні загинув випускник факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ Ярослав Михайлов (1997 року народження). Під час навчання у виші Ярослав відрізнявся своєю активною громадянською позицією, входив до студентської ради, добре навчався, був відкритий, щирий та завжди готовий прийти на допомогу.

Після закінчення університету працював слідчим Станично-Луганського районного відділу поліції ГУНП в Луганській області, з початком війни вступив до батальйону «Луганськ 1». Як тільки було створено Об’єднану штурмову бригаду «Лють», Ярослав одразу пішов служити до воєнізованого підрозділу Національної поліції. На полі бою він був справжнім бійцем – вольовим і вмотивованим, який захищав Україну і нищив ворога. 

Побратими згадують Ярослава як людину, яка була завжди поруч і підставляла своє братнє плече. Доля відвела йому дуже мало часу, щоб жити, розвиватися, складати плани на майбутнє. Без єдиного сина залишилась родина. Загинув Ярослав Михайлов під Бахмутом, до останнього виконуючи свій військовий обов’язок.

Вічна пам’ять і слава нашому українському воїну, який захищав рідну землю! 

Слава Україні! Героям Слава!

Давайте разом допоможемо родині. Картка матері Ярослава – Наталії Михайлової: 5168 7574 1726 2815.