Старший інспектор відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в Харківській області капітан поліції Артем Лихоманов і старша викладачка кафедри кримінального права та кримінології факультету № 6 Юлія Митрофанова провели бінарне заняття для студентів факультету № 6 із навчальної дисципліни «Кримінальне право».

Артем Лихоманов розповів студентам про свою професійну діяльність, завдання та функції патрульної поліції, вимоги до патрульних поліцейських, особливості їх підготовки, ситуації, які виникають під час несення служби. Наголошено було на значенні патрульної поліції як складової частини Національної поліції України та основних напрямах її роботи.

Поліцейський навів приклади зі своєї практичної діяльності – він працював оперуповноваженим, патрульним поліцейським. Здобувачі освіти ставили багато запитань та отримали практичні поради щодо застосування теоретичних знань у майбутній професійній діяльності. Артем Лихоманов закликав молодь сумлінно навчатися та постійно розвиватися в обраній галузі. Особливу увагу поліцейський звернув на вивчення Кримінального кодексу України в межах кримінального права для  застосування знань на практиці. Наприкінці зустрічі Юлія Митрофанова запросила практичного працівника до участі у наступних заняттях.

ВЗГ ХНУВС